Kérdésed van? Hívj minket! +36306510281

98-as pink közepesen vastag superlight steppelt kabát - Lupilu
98-as pink közepesen vastag superlight steppelt kabát - Lupilu
3 890 Ft 
2 890 Ft

98-as pink közepesen vastag superlight steppelt kabát - Lupilu

Raktáron   (1 db)
Használt termék
26
3 890 Ft 
2 890 Ft
Kezdete: 2024.03.10   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 26
Megtakarítás 1 000 Ft
Raktárról, azonnal
1 db
Részletek
 teljes hossz 41  cm
 nyak-ujj 43  cm
 szélesség 34  cm

A Lupilu 98-as pink közepesen vastag superlight steppelt kabát egy kiváló minőségű és stílusos ruhadarab, amely tökéletes választás a hideg időjárás elleni védelemre és divatos megjelenésre a kicsi számára. A kabát az ősz és a tavasz ideális kiegészítője, de akár enyhe téli napokon is hordható.

A kabát anyaga magas minőségű, tartós és könnyű szintetikus anyagból készül, amely szuperkönnyűségének köszönhetően nem korlátozza a mozgást. A steppelt varrások elegáns megjelenést kölcsönöznek a kabátnak, miközben a közepes vastagságú rétege révén megfelelő hőszigetelést biztosít a kisebb hidegebb időkre.

A pink színvilág a kislányok kedvence lehet, mely kiválóan illeszkedik bármilyen összeállításhoz, így a kicsi mindig divatosan fog kinézni. Az állítható kapucni és a cipzár segítségével a kabát könnyedén fel- és levehető, illetve szabályozható a hőmérséklet.

A Lupilu 98-as pink közepesen vastag superlight steppelt kabát tökéletes választás az aktív életmódot élő gyerekek számára, akiknek fontos a kényelem, stílus és védelem az időjárás viszontagságaival szemben. A termék kiváló minőségének és megfizethető árának köszönhetően a szülők is elégedettek lehetnek a választott kabáttal.

 

Adatok
Gyártó
Lupilu
Szín
Pink
Méret
98
Nem
lány
Típus
kabát, dzseki
Állapot
használt termék
Cikkszám
kab32_-_m1413_
A vásárlás után járó pontok
29 Ft
Csomagajánlatok
Hasonló termékek