Kérdésed van? Hívj minket! +36306510281

Dumbledore varázspálcája - Harry Potter - ÚJ

Új, címkés termék
5 715 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Győzd le ellenfeledet egy varázslattal - legyen saját varázspálcád!

Minden Harry Potter rajongó számára tökéletes. Lehet pálca, fegyver, vagy csak dekoráció – de ami valójában: varázslat!

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore professzor  kitalált szereplő J. K. Rowling nagy sikerű Harry Potter-sorozatában. Dumbledore a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola igazgatója és a Főnix Rendjének vezetője. Keresztneve, az Albus latin szó, jelentése: „fehér”, „tiszta”. A Dumbledore óangol nyelven „dongót” jelent.

Dumbledore a legerősebb varázslók egyike a világon, de rendkívüli erejét szinte sohasem használja fel, jóakaratú és hóbortos, a jó mágusok archetípusát testesíti meg, hasonlóan Merlinhez és Gandalfhoz. Együtt érez Harry Potter nehézségeivel, és alkalmanként elnézőbb a fiatal varázsló hibáival szemben, mint másokéval lenne. Azt mondják, ő az egyetlen varázsló, akitől Voldemort nagyúr valaha is félt.

Dumbledore-t magasnak és soványnak mutatják be a könyvek, hosszú ősz hajjal és szakállal. Égszínkék szeme, nagyon hosszú, görbe orra (úgy néz ki, mintha legalább két helyen eltörték volna) és hosszú ujjai vannak, ami talán az erős varázslók közös vonása, hiszen regénybeli ellenfelét, Voldemortot is hasonlóan jellemzi a szerző. Dumbledore félhold alakú szemüveget visel. Állítása szerint van egy átokheg a bal térde fölött, mely a teljes londoni metróhálózat térképét ábrázolja, de ez a közlés – mondhatni – kétséges hitelű.

Adatok
Gyártó
HarryPotter
Állapot
új, címkés termék
Jelmez típusa
Egyéb kiegészítő
Cikkszám
jel125_-_al-012
A vásárlás után járó pontok
57 Ft
Csomagajánlatok
Hasonló termékek