Kérdésed van? Hívj minket! +36306510281

Hírek, kuponkódok

Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program

Már az első vásárlással törzsvásárlónkká válsz!

Már a regisztrációt követő legelső rendeléseddel törzsvásárlónk lehetsz, további vásárlásaidat pedig pontokkal jutalmazzuk. Megszerzett pontjaiddal későbbiekben kedvezményesen vagy akár ingyenesen juthatsz hozzá  a Felicity webáruház termékeihez.

Most minden elköltött 100 Ft után 1 Ft hűségpontot írunk jóvá a törzsvásárlói számládon! 

A Felcity webáruházban kapható bármely termékre fel tudod használni a hűségpontokat, amelyet a Kosár megtekintésénél illetve a Pénztárnál lévő fizetési módnál tudod beváltani.

 

 

 

 

A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM FELTÉTELEI - SZABÁLYZAT

 

 

I. A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM ALAPELVEI

A törzsvásárlói program (továbbiakban: Program) tulajdonosa és üzemeltetője a Bárdos Bori Bababoltja Kft (1221 Budapest, Városház tér 16); továbbiakban: Felicity Webáruház. A Programba belépő vásárlók a Felicity Webáruház oldalán ( www.felicity.hu) lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjtenek a személyre szóló virtuális számlájukon. Az összegyűjtött pontokért a Felicity Webáruház bármelyik terméke megvásárolható.

 

II. A PONTOK SZÁMÍTÁSA

    1    A Program elindulásától, azaz 2023.09.05-től kezdve minden vásárlást követően a vásárló törzsvásárlói pontot kap.

    2    A pontszámítás alapja a vásárló által megvásárolt egyes termékek forintban kifejezett értéke. A megvásárolt termék forintban meghatározott értékének minden 100 Ft-ja után 1 pont jár. (Ha tehát egy termék árának forintban meghatározott értéke 1190 Ft, úgy a termékért 11 pont jár.)

    3    Egyes vásárlói akciók keretében meghatározott termékekre vonatkozóan a Felicity Webáruház extra pontot írhat jóvá a felhasználó törzsvásárlói egyenlegén.

 

III. A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM JOGOSULTJAI

    1    A Programban történő részvételre minden kiskereskedelmi értékesítésben résztvevő, regisztrált természetes személy automatikusan jogosult. Nagykereskedelmi partnerek illetve jogi személyek nem jogosultak a programban való részvételre.

    2    A Programban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

    3    A Programban való részvétel nem jár hátránnyal, a pontok felhasználása önkéntes. A felhasználó a felicity@felicity.hu címre elküldött írásbeli rendelkezése alapján a Programból bármikor kiszállhat.

 

IV. PONTSZERZÉS, PONTOK ÉRVÉNYESSÉGE

    1    A Programban szerzett törzsvásárlói pontok a rendelés átvételét vagy a csomag futárhoz kerülését követő naptól használhatóak fel, a rendelés leadását követő 180 napon belül. Amennyiben rendszeresen vásárolsz, minden vásárlással növelheted pontjaid számát.

    2    A pontok megszerzésére a megrendelés leadásával nyílik lehetőség, jóváírásuk a megrendelt termékek átvételével történik a következő feltétel szerint: a pontok a megrendelés pillanatában mindaddig zárolva, azaz fel nem használható státuszban vannak, amíg a megrendelést a felhasználó át nem veszi bármely Felicity Webáruház-as szállítási móddal.

    3    Az adott vásárlással megszerezhető törzsvásárlói pontok felhasználására a megrendelés teljesülése esetén van lehetőség. 

    4    A Felicity Webáruház részéről nem teljesített vagy a felhasználó által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén pont jóváírás nem történik.

    5    A Programban a sikertelen rendelésekért a Felicity Webáruház nem számít fel pontot. Amennyiben a felhasználó az MPL-től nem veszi át a rendelését, vásárlása törlésre kerül, törzsvásárlói pont jóváírás nem történik. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a felhasználó reklamáció miatt juttatja vissza a Felicity Webáruháznak, úgy a Felicity Webáruház ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért ad-e pontot.

 

V. PONTBEVÁLTÁS MÓDJA

    1    A törzsvásárlói pontok a Felicity Webáruház kínálatában szereplő összes Termékekre beválthatók.

 

VI. TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM ÉRVÉNYESSÉGE

    1    A Felicity Webáruház törzsvásárlói Programja határozatlan időtartamú. A Felicity Webáruház jogosult bármikor megszüntetni a törzsvásárlói Programot, amiről a törzsvásárlók számára értesítést küld.

 

VII. JOG- ÉS ADATVÉDELEM

    1    A törzsvásárlói programra a Felicity Webáruház Adatvédelmi nyilatkozata vonatkozik.